ASSEGURANCES PERSONALS

¡Assegura't bé!

ASSEGURANCES PATRIMONIALS

¡Assegura't bé!

ASSEGURANCES PER A PIMES

¡Assegura't bé!

Previous
Next

Descarrega’t la nostra APP i porta’ns sempre a la butxaca per consultar les teves pòlisses o contactar amb nosaltres en qualsevol moment.

Empassió.
Empatia + Passió pel nostre treball

Qui som

Visió

Assessorament i defensa dels interessos dels nostres clients.
– El servei constant i personalitzat al client és el nostre avantatge competitiu.
– Oferim qualitat quan ens ajustem a les necessitats del nostre client.
– Volem fer clients, NO pòlisses d’assegurança.

L’assessorament honest és la base per oferir un SERVEI de qualitat que permeti SATISFER NECESSITATS i guanyar la CONFIANÇA i FIDELITAT dels CLIENTS.

Estratègia

Selecció d’una àmplia gamma de productes, amb companyies de prestigi que ens permet ajustar-nos a les necessitats del client.

Implicació en la xarxa #E2KBROKERNET com a garantia de professionalitat, formació contínua i serveis relacionats amb la mediació en assegurances.

Utilització de les noves tecnologies de comunicació per a oferir servei al client i partners.

 

Missió

Fer clients integrals que pensin sempre en nosaltres a l’hora de contractar una assegurança i aconseguir una cartera estable amb un creixement regular i consolidat amb un servei de qualitat.

934 190 931

Companyies amb les que treballem

Productes i serveis

Assegurances personals

Salut

Ser proactiu en la cura de la teva salut i la dels teus és important. "Vull ser atès ràpidament, en unes bones instal·lacions, sense llistes d'espera i amb tots els especialistes al meu abast.”

Vida / Accidents

Planificar les necessitats de cobertura personals amb responsabilitat genera una tranquil·litat que t'ajuda a viure la vida en tota la seva intensitat.
T'ajudem a estudiar les teves necessitats.

Previsió

Pensar en la jubilació, estalviar, i així poder completar la pensió de la Seguretat Social. Estalviar sense arriscar els diners i que aquests ens donin el millor interès i tots els avantatges fiscals.

Assistència en viatge

Sortir de cap de setmana, de vacances i amb tota la tranquil·litat és una altra “samarreta” que s'ha de posar a l'equipatge. Cobertura d'assistència en viatge, cobertura de trasllat a ferits, despeses mèdiques i altres.

Animals

Formen part de la nostra família, per tant, són importants per a nosaltres. Estem tranquils? Us assegurem una bona assistència veterinària. Estan coberts en cas de defunció, així com si fan danys a tercers.

Decessos

Per a despreocupar-se de tots els tràmits en aquests moments i amb serveis addicionals mentre no siguin necessaris. No totes les cobertures són iguals. Consulta'ns.

Assegurances patrimonials

Llar

La tradicional cobertura d'habitatge evoluciona i les companyies asseguradores actualment ofereixen serveis que van més enllà de cobrir un sinistre. Tens actualitzada l'assegurança de la teva llar?.

Comunitats

La nostra comunitat és part de la nostra casa i també en aquest ram les companyies asseguradores van més enllà de cobrir un sinistre amb actuacions preventives. Té la teva comunitat tots els serveis?.

Autos

Oblida't de comparar assegurances cada any, nosaltres ho fem per tu, i sabem el que fem. Absolutament totes les assegurances, la d'automòbil també, requereixen assessorament tant en la contractació com en la tramitació de sinistres

Defensa jurídica

Per estar tranquil davant qualsevol situació legal, disposem d'aquesta assegurança de defensa jurídica que posa al teu servei els millors professionals en aquesta activitat. Això sí que és una ajuda.

Protecció lloguer

No tenir problemes amb el teu pis llogat requereix preveure, abans de signar el contracte, la cobertura necessària que t'ajuda a seleccionar al teu inquilí.

Assegurances per a empreses i autònoms

Pimes

Com valoro els meus actius? Comptablement? Quines cobertures necessito? El nostre servei va molt més enllà d'una pòlissa d'assegurança. Qualsevol Pime necessita una gestió de risc integral.

Pèrdua de beneficis

Més d'un terç de les empreses que pateixen un sinistre important no sobreviuen si no tenen correctament cobertes les despeses fixes i l'eventual pèrdua en cas de paralització.

Transports

Qui assegura les teves mercaderies? Deixar el control de l'assegurança al transportista és perdre la gestió del teu actiu, a més de ser un pèssim negoci econòmicament.

RC

Existeixen infinitat de Responsabilitats que s'han de contemplar en una empresa, vers a locals arrendats, per unió i barreja de productes o serveis, creuada, subsidiària, de retirada o substitució de producte, per treballs en calent, etc. La teva responsabilitat et pot costar el teu patrimoni. Nosaltres t'assessorem.

Ciber-Risc

"Puc fer front a una ciber-extorsió? Puc comprar bit-coins?" Les noves tecnologies requereixen partners especialistes que ajudin a protegir-te en moments de crisis i intentin evitar-los. Línia d'Ajuda en Ciberseguretat 017.

Conveni d'accidents col·lectiu

Determinats convenis comporten l'obligació de contractar una assegurança d'accidents per als seus treballadors, en alguns casos, segons l’activitat amb un cost important.

Avaria de maquinària / muntatge

Maquinària de producció clau, maquinària en leasing, necessiten una cobertura àmplia. És suficient la cobertura del multirisc empresarial? Gestió del risc, el nostre servei per a la teva tranquil·litat.

Tot risc en construcció

Els processos de construcció poden ser complicats i requereixen una inversió important, no cobrir-los o deixar-ho en mans de tercers és un risc innecessari. Et podem assessorar.

Comerços

El teu negoci és la font dels teus ingressos, la continuïtat d'aquest és fonamental. Ens encarreguem d'estudiar les teves necessitats.

Crèdit i caució

Vendre és important, però cobrar ho és més encara. Assegura't a qui vendre, i com gestionar una cobertura tan desconeguda en totes les obligacions que comporta per a no comprometre el teu negoci.

Gerència de riscos

Anàlisi integral dels riscos de l'empresa per a identificar i valorar de manera que et permeti eliminar, reduir o transferir els mateixos de forma adequada. Els nostres serveis de verificació de riscos i valoració d'actius mitjançant la nostra Enginyeria d'Assegurances per a l'empresa t’ajudarà a prendre les decisions adequades.

Blog

FELIç 2021
Notícies

Bon 2021

Els nostre millor desig aquest 2021 és continuar al costat d’empreses, emprenedors, autònoms, famílies i persones com TU. No pateixis que nosaltres com al teu corredor t’acompanyarem en el viatge que comença amb l’any nou. És un plaer treballar per a tu! BON 2021.  

Llegir més >>
Notícies

Mantenim viva la il·lusió

Aquest Nadal et desitgem molta salut i que no et falti l’amor dels teus. Per la teva protecció, no et preocupis i mantingues la calma, que nosaltres et continuarem protegint un any més.

Llegir més >>
salud no hay mas que una
Notícies

Només tens una salut, cuida-la!

Para i pensa… La salut és una cosa tan important que, quan ens falta, fa valer tota la resta. Pren les millors decisions ara que hi ets a temps. Nosaltres com a corredor tenim solucions per proposar-te adaptades a les teves necessitats.

Llegir més >>
Seguro de vida
Notícies

Només tens una vida per contractar la teva assegurança de vida

Els gats tenen set vides per les seves qualitats sobrenaturals per caure drets gairebé el 100% de les vegades. Posen el cos rígid i això els ajuda a esmorteir el cop en l’aterratge. Diuen que així salten de grans altures fins a sis vegades, perquè a la setena es converteixen en humans i acaba la

Llegir més >>
MULTA GAFAS
Notícies

Fes servir les ulleres quan condueixis

Et poden multar per conduir i no portar les ulleres? La resposta és SÍ. Quan un conductor necessita ulleres per conduir, al seu permís s’ha d’especificar el codi que identifica aquesta limitació. Saltar-se-la es considera una infracció greu  

Llegir més >>

Contacte

On estem

Carrer de Còrsega 81-83 Entlo. 2ª
08029 Barcelona

Formulari de contacte

  Protección de datos
  Responsable: Eustaquio Cobacho Antúnez Corredor de Seguros – C/ Còrsega 81. 08029 Barcelona

  La finalidad del tratamiento de los datos para la que nos das tu consentimiento será la de gestionar los datos de los clientes/usuarios que accedan al formulario de contacto de la página web de la entidad, contestar tus consultas y/o enviar publicidad de productos o servicios que puedan ser de tu interés. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicites el cese de la actividad y no se cederán a terceros, salvo obligación legal. Tienes derecho al acceso, rectificación o a solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos en los términos previstos en la Ley, que podrás ejercitar mediante escrito dirigido al responsable de los mismos en la dirección de correo electrónico eca@eca.cat

  Acepto la política de protección de datos de esta web.

  Contacta amb nosaltres omplint el formulari o trucant al telèfon:

  934 190 931

  934 190 427

  info@eca.cat

  Si ho prefereixes, et truquem:

  El nostre horari d’atenció al client:

  Dilluns a dijous: 09:00 a 14:00 h y 15:00 a 18:30 h
  Divendres: 09:00 a 14:30 h

  Tenim un departament d’atenció al client extern, encarregat d’atendre i resoldre les queixes i reclamacions: